Tietosuojaseloste

Sisältö

  1. Yleistä
  2. Käsittelyn tarkoitukset
  3. Henkilötietojen tietosisällöt
  4. Tietojen käsittelyn perusteet
  5. Käsittelijät ja luovutukset
  6. Tietojen siirrot EU/ETA-alueen ulkopuolelle
  7. Tietojen säilytysajat
  8. Tietojen suojaaminen
  9. Tietojen antamisen pakollisuus
  10. Evästeiden käyttö
  11. Rekisteröidyn oikeudet
  12. Oikeuksien toteuttaminen
  13. Tietosuojaselosteen päivittäminen
  14. Yhteystiedot tietosuoja-asioissa


Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja.

Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä tämän tietosuojaselosteen, voimassa olevan lainsäädännön sekä yleisen hyvän liiketoimintatavan mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti tietoa siitä, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

1. Yleistä

Mobile Evolution Oy (y-tunnus 2546214-8) käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti.

Käyttämällä palvelujamme tai verkkosivustojamme tai ottamalla meihin yhteyttä hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

2. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin:

  • asiakassuhteen hoito ja asiakasviestintä
  • asiakaspalvelu ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
  • palveluidemme toteuttaminen ja kehittäminen
  • palveluidemme ja tuotteidemme käytön seuranta ja analysointi
  • asiakkaiden segmentointi personoitujen sisältöjen tarjoamiseksi tuotteissa ja palveluissa
  • palveluidemme ja tuotteidemme turvallisuuden varmistaminen ja väärinkäytösten selvittäminen
  • asiakas-, mielipide- ja markkinatutkimukset
  • liiketoimintamme kehittäminen
  • markkinoinnin ja mainonnan kohdentaminen
  • suoramarkkinointi

Emme suorita rekisteröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai niihin liittyvää automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä.

3. Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen sekä verkkosivustojemme ja -palveluidemme käytön yhteydessä. Keräämme tietoja myös manuaalisesti, esimerkiksi puhelimitse asiakaspalvelun tai myynnin yhteydessä.

Itse toimittamiesi tietojen lisäksi keräämme verkkosivuistoillamme ja -palveluissamme tietoa myös evästein sivustojemme ja palveluidemme käytön analysointia ja kehittämistä sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamista varten.

Lisäksi keräämme tietoja julkisista lähteistä, kuten kaupparekisteristä ja yritysrekisteristä sekä muilta yrityspäättäjätietoja toimittavilta tahoilta. Näistä lähteistä keräämämme tiedot sisältävät yritystietoja sekä yritysten päättäjien yhteystietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

4. Millä perusteilla henkilötietoja käsitellään?

Käsittelemme henkilötietoja usealla lain edellyttämällä perusteella. Käsittelyn oikeusperuste riippuu suhteestamme sinuun. Oheisesta taulukosta näet henkilötietojemme käsittelyn oikeusperusteet ja esimerkkejä käsittelytoimista.

OIKEUSPERUSTEESIMERKKI KÄSITTELYTOIMISTA
Sopimussuhde tai sopimuksen tekemistä edeltävät toimenpiteetKäsittelemme asiakkaidemme tietoja kaikkia kohdassa 2 mainittuja käyttötarkoituksia varten sopimussuhteeseen perustuen.
Lakisääteinen velvoiteSäilytämme ja käsittelemme asiakastietoja esimerkiksi kirjanpitoamme varten kirjanpitolain mukaisesti.
Rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutetut edutMikäli meillä ei ole sopimussuhdetta sinuun, käsittelemme tietojasi oikeutettuun etuun perustuen. Tällaisia käsittelytoimia ovat esimerkiksi asiakaspalvelu ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen, verkkosivustojemme kävijäseuranta ja kehittäminen sekä palveluidemme tietoturvan varmistaminen ja mahdollisten väärinkäytöstilanteiden selvittäminen. Yritysten edustajien henkilötietojen käsittely markkinointitarkoituksissa perustuu myös oikeutettuun etuun.
SuostumusTilatessasi yksityishenkilönä oppaan tai uutiskirjeen sivuiltamme, käsittelemme tietojasi suostumukseesi perustuen. Pyydämme suostumuksesi suoramarkkinointiin tietojen keräämisen yhteydessä.

5. Kuka käsittelee tietojani ja luovutetaanko niitä kolmansille?

Tietojasi käsittelee yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt tehtäviään suorittaessaan. Käytämme toiminnassamme kuitenkin kolmansien osapuolten tietojärjestelmiä tietojen tallennukseen ja käsittelyyn. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja lainmukaisesti.

Luovutamme tietoja myynnin ja palvelun tuottamisen mahdollistamiseksi tietotekniikka-, maksunvälitys-, kuljetus- ja kirjanpito-alalla toimiville yhteistyökumppaneillemme. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi tilatessasi verkkokaupastamme tuotteita tai palveluita, jolloin antamasi tiedot välittyvät tarvittavilta osin maksunvälityspalveluun ja kuriirin tai vastaavan rahdinkuljettajan järjestelmään.

Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

6. Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Suosimme sellaisia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat ensisijaisesti Suomessa tai toissijaisesti muualla EU-alueella. Käytämme toiminnassamme kuitenkin myös sellaisia hyvämaineisia ja luotettavia ulkopuolisia palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat EU:n ulkopuolella, jolloin tietoja siirretään rajatusti myös EU:n / ETA:n ulkopuolelle.

EU:n / ETA:n ulkopuolelle siirrettäessä siirto tapahtuu EU-U.S. Privacy Shield -järjestelyllä, käyttäen EU-komission mallisopimuslausekkeita tai muuta lainsäädännön sallimaa siirtomekanismia. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojesi luottamuksellisuus säilyy ja että tietoja käsitellään myös muutoin lainmukaisesti.

7. Kauanko henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan, kun on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki sitä vaatii.

Pyrimme päivittämään tietoja sekä poistamaan tarpeettomia tietoja säännöllisesti. Poistamme lähtökohtaisesti yli kaksi vuotta käyttämättömänä olleet tiedot, edellyttäen ettei tietojen säilyttämiselle ole muuta, esimerkiksi palveluidemme turvallisuuden varmistamiseen liittyvää, tai lakisääteistä perustetta.

Huomaathan, että esimerkiksi kirjanpitolaki velvoittaa säilyttämään kirjanpitoaineistoa vähintään kuuden (6) vuoden ajan tilikauden päättymisestä lukien.

8. Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajiemme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Huolehdimme siitä, että käsittely täyttää sovellettavan lainsäädännön vaatimukset ja suojatoimet, joilla pyritään estämään henkilötietojen vahingossa tapahtuva tai lainvastainen tuhominen, hävittäminen, muuttaminen, luvaton luovuttaminen taikka luvaton pääsy tietoihin.

Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina ja pääsy niihin on rajattu vain työssään tietoja tarvitseville henkilöille. Sitoudumme myös olemaan luovuttamatta ja paljastamatta henkilötietoja muille kuin sellaisille työntekijöille tai muille henkilöille (ml. mahdolliset alihankkijat), joiden on tarpeen tuntea kyseinen tieto sovittua tarkoitusta varten ja jotka ovat palvelu- tai muiden sopimustensa perusteella taikka lakisääteisesti velvollisia pitämään tiedon luottamuksellisena. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

9. Tietojen antamisen pakollisuus ja antamatta jättämisen seuraukset?

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä tämän tietosuojaselosteen mukaisin periaattein, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Jos et halua että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme että et toimita meille mitään tietoja.

10. Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä ja mitä ne ovat?

Käytämme verkkosivustoillamme evästeitä, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivustojemme ja palvelujemme käyttäjille.

Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten verkkosivustojamme ja -palveluitamme käytetään. Hyödynnämme tietoa palveluidemme ja verkkosivustojemme kehittämisessä, käytön analysoinnissa sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamisessa ja optimoinnissa.

Voit sallia tai kieltää evästeiden käytön käyttämäsi selaimen asetuksista. Useimmat selaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme ja -palvelumme toimivuutta.

11. Millaisia oikeuksia ja vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

REKISTERÖIDYN OIKEUSMITÄ SE TARKOITTAA?
Suostumuksen peruuttaminenMikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille. Voit myös kieltää tietojesi käytön suoramarkkinointiin koska tahansa jokaisesta markkinointitarkoituksessa lähettämässämme sähköpostiviestistä löytyvää "Peru tilaus" -linkkiä klikkaamalla.
Pääsy tietoihinSinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.
Oikeus saada virheet korjatuksiSinulla on oikeus pyytää sinua koskevien virheellisten tai vanhentuneiden taikka muuten puutteellisten tietojen korjaamista.
Oikeus tietojen poistamiseenSinulla on oikeus pyytää sinua koskevien tietojen poistamista esimerkiksi jos tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty tai jos perut suostumuksesi, jonka perusteella olemme tietojasi käsitelleet.
Oikeus kieltää suoramarkkinointiVoit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksiin koska tahansa klikkaamalla sähköpostiviestiemme lopusta löytyvää "Poistu postituslistalta"-linkkiä. tai ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme. Jos asiakkaanamme kiellät tietojesi käytön suoramarkkinointiin, lähetämme sinulle vain asiakassuhteen hoitoon tarpeellisia viestejä.
Oikeus vastustaa käsittelyäMikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kuin käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty enää palvelemaan sinua.
Oikeus rajoittaa käsittelyäSinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä. Esimerkiksi jos tiedot ovat mielestäsi väärin, jolloin voimme rajoittaa käsittelyä tietojen paikkaansapitävyyden tarkistamisen ajaksi tai jos käsittely on mielestäsi lainvastaista, etkä halua tietojasi poistettavan.
Oikeus saada tiedot siirretyksiMikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta tiedot voitaisiin siirtää toiselle palveluntarjoajalle, jos se on teknisesti mahdollista.
Oikeus vastustaa automaattista käsittelyä ja profilointiaEmme suorita rekistöröityjen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin perustuvaa profilointia tai automaattiseen päätöksentekoon johtavaa tietojen käsittelyä.

12. Miten voin toteuttaa oikeuteni?

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@qwerty.fi. Tarkemmat yhteystiedot löydät tämän dokumentin lopusta. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi, mikäli yhteydenottosi koskee omien henkilötietojesi käsittelyä. 

Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit myös tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle. Tietosuojavaltuutetyn yhteystiedot löydät tietosuojavaltuutetun sivuilta.

13. Voidaanko tätä tietosuojaselostetta päivittää?

Päivitämme tietosuojaselosteen sisältöä toimintamme kehittyessä ja/tai lainsaadännön muuttuessa, joten pyydämme sinua käymään tällä sivulla aika ajoin. Löydät tietosuojaselosteen viimeisimmän päivityspäivämäärän tämän dokumentin alusta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen pyritään ilmoittamaan rekisteröidyille ehtojen päivityksen yhteydessä.

14. Miten voin ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa?

Helpoiten otat meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@qwerty.fi. Tähän sähköpostiosoitteseen lähetetyt viestit käsitellään luottamuksellisesti tietosuojasta vastaavan henkilömme toimesta.

Mobile Evolution Oy
Rajakatu 2 A 7
77600 SUONENJOKI
FINLAND
myynti@qwerty.fi
+358504423300


Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Sivun sisällys:

Yleistä verkkokaupasta
Tilaaminen
Tilausvahvistus
Maksutavat ja maksuehdot
Toimitusaika
Toimitustavat ja toimituskulut
Vaihto- ja palautusehdot sekä ohjeet
Ongelmatilanteet sekä muuta huomioitavaa

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteiden myyjänä toimii Mobile Evolution Oy (y-tunnus 2546214-8). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Emme toimita alle 15e tilauksia.

Ole hyvä ja varmista toimituskulut Suomen rajojen ulkopuolelle asiakaspalvelusta ennen tilaksen tekemistä: myynti@4G-antennit.fi

If you are making an order from outside of Finland, please ensure the shipping costs and other details before placing an order: myynti@4G-antennit.fi

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta https://www.4G-antennit.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Jos et ole saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi pian tilauksesi jälkeen, ota meihin yhteyttä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

- tilatut tuotteet
- viitenumeron
- pankkitilinumeromme (ennakkomaksu)
- laskun loppusumman
- toimitustavan

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksesi tilan.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä tai joissakin maksutavoissa vasta jälkikäteen. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Tapiola, S-Pankki, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapoina käy myös PayPal, Klarna Tili sekä Klarna Lasku, postiennakkomaksu tai Matkahuollon jälkivaatimus, tilisiirto ennakkomaksuna ja Collector lasku (yksityishenkilöt ja omalla nimellään toimivat ammatinharjoittajat). Erillislaskutus on mahdollista yrityksille.

Maksutavoista ja niiden ehdoista on kerrottu tarkemmin alla.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Mobile Evolution Oy (https://www.4G-antennit.fi) toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Mobile Evolution Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle.

Paytrail Oyj toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksut

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa (poislukien Nordea jonka kanssa myyjäliikkeellä on suora kahdenkeskinen sopimus). Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna Lasku

Klarna Tili (tai maksu osamaksulla)

Klarna Tilin hinnoittelumallien vertailu

Tilausvaiheessa maksaessasi Klarna Tilillä voit valita ostoskorin maksuvaiheessa erilaisista hinnoittelumalleista (osamaksu on mahdollinen ainoastaan yli 100e tilauksiin):

Klarna Tili (minimilyhennys 8,95e/kk): tilinavaus ilmainen, vuosikorko 22%
Osamaksu 3kk: tilinavaus 9,90e, vuosikorko 0%
Osamaksu 6kk: tilinavaus 19,90e, vuosikorko 0%
Osamaksu 12kk: tilinavaus 29,90e, vuosikorko 0%
Osamaksu 24kk: tilinavaus 29,90e, vuosikorko 9,95%
Osamaksu 36kk: tilinavaus 29,90e, vuosikorko 9,95%

Lisäksi Klarna perii tilinhoitomaksun 3,95e/kk hinnoittelumallista ja tilausmäärästä riippumatta. Voit aina maksaa lyhennystä suuremman summan riippumatta siitä valitsetko tilausvaiheessa maksutavaksi Klarnan tilin vai osamaksun.

Esimerkki: Jos ostat tuotteet 3kk osamaksulla, tulee sinulle tilauksen loppusumman lisäksi maksettavaksi tilinavaus 9,90e sekä tilinhoitomaksu kolme kertaa 3,95e, eli yhteensä 21,75e. Jos puolestaan valitset tili-hinnoittelumallin ja päätät maksaa ostoksesi samassa ajassa, tulee sinulle maksettavaksi kolmen kuukauden tilinhoitomaksut yhteensä 11,85e + vuosikorko 22% tilauksen loppusummasta. Klarna Tili soveltuu siten paremmin suhteessa pienemmille ostoksille, osamaksu puolestaan suurempiin hankintoihin.

PayPal-maksu

Voit maksaa tilauksesi oman PayPal-tilisi kautta euromääräisenä. Maksusta ei koidu sinulle lisäkuluja. Huom! Tilauksen onnistumisen edellytyksenä on, että asiakas palaa maksun jälkeen myyjän palveluun käyttäen siihen tarkoitettua linkkiä PayPal-sivulla. Asiakas myös sitoutuu tarkistamaan maksuvaiheessa loppusumman oikeellisuuden sekä maksun kohteen (Mobile Evolution Oy tai 4G-antennit.fi). Mobile Evolution Oy ei vastaa asiakkaan virheellisestä menettelytavasta mahdollisesti aiheutuvista kolmannen osapuolen selvittelykustannuksista (PayPal).

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI11 1081 3000 1111 57 Mobile Evolution Oy, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaantilaukset IBAN: FI11 1081 3000 1111 57 BIC/SWIFT: NDEAFIHH

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on edelleen suorittamatta.

Tarkat ohjeet maksun suorittamiseen saat tilausta tehdessäsi.

Postiennakko tai Matkahuollon jälkivaatimus

Postiennakko/jälkivaatimustilaus maksetaan postikonttorin tai Matkahuollon asiamiehen tiskille sitä noudettaessa. Henkilökunnalla on oikeus kieltäytyä luovuttamasta pakettia ennenkuin asiakas on luotettavasti todistanut henkilöllisyytensä ja maksanut tilauksen kokonaisuudessaan. Maksutapoina käy käteinen, pankkikortti sekä yleisimmät luottokortit. Postiennakkotilauksesta perimme lisäksi siitä meille koituvat todelliset lisäkustannukset 3,90e, jälkivaatimuksessa vastaava summa on 5,60e. Summa lisätään tilausvaiheessa tilauksen loppusummaan ja se on nähtävillä tilausvahvistuksessa maksutapahtuman viimeisessä vaiheessa.

Huomioitavaa!: Lähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus! Mikäli haluat perua tilauksesi, ilmoita siitä välittömästi meille: Yhteydenottolomake

Erillinen lasku yritysasiakkaille

Lasku on mahdollinen suomalaisille yrityksille, joilla on Y-tunnus. Tarkistamme yrityksen luottotiedot ennen tilauksen hyväksymistä. Maksuehto on 14pv netto. Lasku postitetaan asiakastiedoissa määriteltyyn osoitteeseen. Mikäli haluat, että tuotteet toimitetaan asiakastiedoista poikkeavaan osoitteeseen, syötä toimitusosoite tilauksen toimitustapaa valittaessa (ostoskorin 2-vaihe). Lähetyksen mukana toimitetaan lähete, jossa ei näy tuotteiden hintoja. Huom! Jos haluat laskun mieluummin PDF-muodossa sähköpostiin, ole hyvä ja jätä tästä pyyntö tilauksen lisätietoihin. Lisäkysymykset: yritysmyynti@4G-antennit.fi

Toimitusaika

Tilauksesi lähetetään sinulle mahdollisimman pian maksusuorituksen kirjauduttua. Toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää mikäli tuotetta on varastossa. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sähköpostitse.

Jos tuotetta ei ole heti varastossa, tuotesivulla annetaan saatavuustieto milloin tuotetta seuraavan kerran olisi mahdollisesti saatavilla. Nämä saatavuustiedot perustuvat joko toimittajalta saatuun arvioon tai yleisesti toteutuneeseen toimitusaikatauluun kyseisen tuotteen toimittajan kanssa. Mobile Evolution Oy ei vastaa niistä mahdollisista kustannuksista jotka ovat aiheutuneet väärästä annetusta saatavuusarviosta.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa tilauksesi toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan (vain Suomeen). Toimitamme kirjeessä, postipakettina tai Matkahuollon kautta. Pakettivaihtoina kotimaassa on Itellan postipaketti (Economy 16), SmartPOST pakettiautomaatti sekä ovelle jaettava paketti (Express Business Day 14) ja Matkahuollon pakettivaihtoehdoista Jako-, Bussi-, sekä Lähellä-paketit.

Toimituskulut kotimaahan (painon mukaan):
alle 250g ja alle 30mm paksu – 1,50e (kirje)
alle 500g tai yli 30mm paksu – 3,90e (kirje)
alle 2kg – 4,90e (kotiin kannettuna 12,90e)
alle 5kg – 4,90e (kotiin kannettuna 12,90e)
alle 15kg – 4,90e (kotiin kannettuna 12,90e)
alle 30kg – 4,90e (kotiin kannettuna 12,90e)
Postiennakkomaksu 3,90e (kotiin kannettuna 7,20e)

Ylläoleva hinnasto on sovellettavissa myös toimituksiin Matkahuollon kautta poislukien kirjeet.
Matkahuollon bussiennakko/jälkivaatimusmaksu 3,90e

Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista, maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/

Vastaavat lisätiedot Matkahuollon kautta tapahtuviin lähetyksiin löytyvät osoitteesta http://www.matkahuolto.fi/

Toimituskuluista Suomen rajojen ulkopuolelle, ota yhteys asiakaspalveluumme:
myynti@4G-antennit.fi

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaana sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita poikkeuksena ne tuotteet jotka kuuluvat kokeiluoikeuden piiriin (Katso: 30 vrk kokeiluoikeus)

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi (vain rekisteröityneet), nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • tai kopio Mobile Evolution Oy:n (https://www.4G-antennit.fi) saamastasi kuitista tai tilausvahvistuksesta
  • pankkitilinumerosi (jos olet maksanut pankkitililtä tai luottokortilla)
  • tieto siitä, haluatko vaihtaa vai palauttaa tuotteen ja lisäksi tuotevaihdon ollessa kyseessä, tieto myös tuotteista joihin olet vaihtamassa
  • on suositeltavaa tehdä palautuksesta/vaihdosta ilmoitus myös sähköpostitse osoitteeseen myynti@4G-antennit.fi

Vie palautus Postiin, käytä asiakaspalautuksen sopimusnumeroa: 625509
Vie palautus Matkahuoltoon (Matkahuolto, Siwa, Valintatalo), käytä asiakaspalautuksen sopimusnumeroa: 9507937
Kirjelähetyksen voit palauttaa yliviivaamalla oman osoitteesi ja kirjoittamalla kuoreen ASIAKASPALAUTUS. Vie kirje postiin josta saat kuitin todisteeksi palautuksestasi.

Huom! Säilytä palautuksesta saamasi kuitti tai tosite, muuten emme voi korvata hukkunutta lähetystä. Palautuksesta ei koidu sinulle mitään kuluja.

Emme vastaanota palautuksia palautusajan tai kokeiluajan päätyttyä jos asiasta ei ole etukäteen sovittu. Emme myöskään lunasta postiennakkolähetyksiä emmekä korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja mikäli palautuksessa käytetään muita kuin yllä kerrottuja tapoja. Kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty, tilatut tuotteet ja maksamasi lähetyskulut (ei kuitenkaan vapaaehtoisia lisäarvopalvelumaksuja kuten ovelle-paketin lisämaksu) hyvitetään joko suoraan tilillesi palautuksen käsittelyn jälkeen tai ensisijaisesti tilauksen yhteydessä käyttämääsi muuta maksuvälitystapaa käyttäen (esim. PayPal). Laskulla maksettaessa lasku hyvitetään sinulle (eli sinun ei tarvitse maksaa saapuvaa laskua). Jos kuitenkin ehdit saamaan laskun, ota meihin yhteyttä.

Palautusten käsittelyaika on tyypillisesti 1-2 viikkoa siitä kun olet jättänyt lähetyksen kuljetukseen. Asiakaspalautukset kiertävät yleensä Itellan Vantaan laskutuskeskuksen kautta mikä pidentää normaalia kuljetuksen kestoa 1-4 vuorokautta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@4G-antennit.fi tai postitse:

Mobile Evolution Oy
Rajakatu 2 A 7
77600 SUONENJOKI

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio myös postiin.

Käytön aikana vioittuneissa tuotteissa ja muissa takuukäytännössä uusi/huollettu tuote toimitetaan viallista tuotetta vastaan. Kaikissa tapauksissa viallinen tuote palautetaan ensin myyjälle, uutta tuotetta ei voida toimittaa asiakkaalle ennen kuin viallinen tuote on myyjällä muuten kuin eri sopimuksesta ja vain silloin, kun myyjä/asiakassuhde on vakiintunut tai asiakas on muuten tunnettu. Poikkeuksena on vähäarvoiset tuotteet joiden kohdalla käytäntö on sovittavissa erikseen.

Ota aina ensin yhteyttä meihin ennen kuin palautat tuotteen viallisena. Joissakin tapauksissa ongelma voidaan ratkaista tuotetta lähettämättä.

Muuta huomioitavaa

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Mikäli sivuillamme esiintyy ilmeisiä tuotetieto- tai hintavirheitä, Mobile Evolution Oy ei ole velvollinen toimittamaan ko. tiedoilla olevia tuotteita eikä vastaa virheestä johtuneista seuraamuksista.

Mobile Evolution Oy (https://www.4G-antennit.fi) käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Mobile Evolution Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja verkkokaupan ulkopuolelle.